Christelijke Meditatie

Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen dat ik vanuit mijn pelgrimstocht, mijn kloosterbezoeken en mijn spirituele ontwikkeling zou komen tot het geven van meditaties gebaseerd op Bijbelse thema’s en het leven van Jezus. Het is een spannende stap waarbij ik jullie als cursisten nog dichterbij laat komen in hoe ik het persoonlijk ervaar. Om mijn wijze van leven, mijn inzichten en ervaringen te verbinden met hoe God, Jezus en de Heilige Geest mijn leven beïnvloeden en daarover te durven delen en jullie mee te nemen op het pad van meditatie gebaseerd op het Christelijk geloof. 

Zelf merk ik steeds hoe goed het me doet om mijn persoonlijke meditaties te baseren op de bijbel, de psalmen en eeuwenoude christelijke gebeden en gewoontes. De kracht van Christelijke meditatie is uniek in mijn beleving, maar juist door mijn ervaring met yoga en Oosterse meditatie technieken komt het voor mijn gevoel meer binnen.

Belangrijk aspect is dat je ervaring met de Bron van Liefde, Vrede en Licht steeds concreter wordt.

Het gevoel van omhuld en gedragen worden steeds vanzelfsprekender wordt.

Praktische informatie Christelijke meditatie:

Data deel 1: donderdagochtend 18 & 25 januari, 7 & 14/21 februari

Data deel 2: donderdagochtend 7, 14, 21 en 28 maart

Tijd: 09.30 – 11.00 uur
Kosten: €15 per ochtend incl. hand-out
Groepsgrootte: max. 8 personen

Je kunt je opgeven per deel van de cursus. Er is geen mogelijkheid om een gemiste les in te halen, als je daarom vooraf al weet dat je een bepaalde dag niet kunt dan hoef je daarvoor niet te betalen. Bij aanvang van de cursus spreek ik dus met ieder afzonderlijk het totale cursusbedrag af. De eerste les is tevens een proef- cq. kennismakingsles waarvoor je het lesgeld van € 20 betaald. Daarna beslis je of je doorgaat en geef je aan welke ochtenden je erbij zult zijn of niet. Onverwachtse verhindering van jouw kant dus niet tot geld teruggave leiden, van mijn kant zal het altijd leiden tot een andere datum waarop ik de les dan alsnog geef.