Eten op een Yogische wijze

Mijn eerste nieuwe plan van dit seizoen is een herstart van Chez Sabrina. Samen eten, samen koken, samen delen terwijl we aan tafel zitten. Als er iets is waar ik altijd blij van word is het omzetten van prachtige ingrediënten in lekkere gerechten. Toveren met kruiden en bereidingswijzen, creatie die opgegeten mag worden. De belangrijkste invalshoek hierin is voor mij gezondheid. Een yogische manier van eten is dan ook waar ik voor wil gaan. Voelend wat je lichaam wel of niet verdraagt.

Om te beginnen wil ik graag een aantal dinsdagavonden mijn keuken en eettafel weer beschikbaar maken voor een biologische, glutenvrije, vegetarische maaltijd. Het delen van de recepten, het inzicht in eten met aandacht, in luisteren naar je lichaam en te komen tot een eetwijze die helemaal past bij jouw lichaam is mijn insteek. Als er iets is waarmee je je gezondheid mee kunt beïnvloeden dan is het wat je wel en niet in je mond steekt. Het is natuurlijk geen wonder oplossing, maar het doet wel veel. Graag deel ik mijn eigen ervaringen, de kennis die ik opgebouwd heb, mijn favoriete recepten en komen we met elkaar hoogstwaarschijnlijk ook nog weer tot nieuwe inzichten, nieuwe recepten, nieuwe mogelijkheden.

Eind september wil ik graag beginnen op dinsdagavond. 5 avonden dit najaar waarin we met elkaar kunnen onderzoeken wat voor ieder van ons een yogische manier van eten is.  De inloop is vanaf 17.30 uur en als iedereen er is gaan we met elkaar aan tafel. Kom je rechtstreeks van je werk dan hoop ik dat je toch kunt aansluiten. Heb je zin om in de loop van de dag te helpen met koken dan ben je ook van harte welkom. Het samen-zijn ronden we dan ook weer rond 20.30/21.00 uur met elkaar af. Ik zorg voor een hand-out van de recepten, van de ideeën achter yogisch eten, over eten met aandacht en specifieke tips en aanwijzingen voor een ieder die er is. Daarom hoop ik ook op een vaste groep mensen, zodat we echt iets met elkaar kunnen opbouwen. Mocht je niet alle avonden kunnen dan blijf je natuurlijk wel welkom op de avonden dat je wel kan.

Praktische informatie “Eten op een yogische wijze”:

Data: dinsdagavond 16 & 30 januari, 13/20 februari, 6 & 20 maart

Tijd:17.30/18.00 uur tot 20.30/21.00 uur.

Kosten: per avond € 25 incl. eten, drankje en hand-out

Groepsgrootte: max. 12 gasten