Human Design System

In oktober van dit jaar is het al weer 9 jaar geleden dat Human Design voor het eerst mijn pad heeft gekruist. Het heeft mij een ongelofelijke duw gegeven in mijn zelf-acceptatie. Aan de hand van mijn geboortegegevens, heeft John Yuill van www.geneticmatrix.com, aan de andere kant van het kanaal meer dan 6 uur tekst ingesproken over hoe ik in elkaar steek, hoe mijn chakra's/centres, mijn aura, mijn energie werkt. Nog nooit in mijn leven heb ik me zo gekend gevoeld als door deze mp3 opnames met een terdege uitleg van hoe Human Design werkt.

Niet dat alles vast ligt, maar dat we de mogelijkheid in ons hebben om zoveel mogelijk te zijn wie we zijn. Ons niet te laten bepalen door de energie van anderen, of als dat gebeurt het in ieder geval te herkennen. Door een duidelijke strategie te volgen beslissingen te kunnen nemen die passend zijn, door te luisteren naar je eigen innerlijke autoriteit dichter bij jezelf te blijven en jezelf minder geweld aan te doen, omdat je vind dat je iets zou moeten doen of kunnen.

Er is een groot, vooral Engelstalig, netwerk van HDS, met veel uitwisseling via het internet en m.n. Facebook.

In Nederland is Guido Wernink een van de eerste geweest die zich professioneel heeft verdiept in HD. Zijn website www.humandesign.nl geeft een goede eerste uitleg in het Nederlands. In 2013 heeft hij het eerste Nederlandstalige boek over Human Design uitgegeven.

Engelstalig is natuurlijk de site www.jovianarchive.com de basis van het hele HDS. Ra Uru Hu is diegene die HDS de wereld in heeft gezet. 

De uitgebreide readings van John via www.geneticmatrix.com zijn werkelijk 'value for money' met de mogelijkheid om ze eindeloos vaak af te luisteren. 

Hieronder een afbeelding van mijn chart. Een chart kun je altijd gratis krijgen via het internet. Het enige wat je nodige hebt is je juiste geboortetijd en plaats. Mijn ervaring tot nu toe is dat hoe mee aanvullende lijnen er zijn, hoe mooier het contact en de aanvulling is van elkaar in vriendschappen. Hoe meer je iemands strategie respecteert hoe meer diegene tot bloei komt, hoe meer diegene zich gehoord en gezien voelt. 

Bijgevoegde documenten

PDF document Sabrina van den Berg - GM Foundation Design Chart .pdf
Reflector